Beskrivelse:
FG-Barcelona er et specielt konstrueret stålgitter bestående af henholdsvis 10 mm komprimeret stål, der danner en maskestørrelse på 100 x 100 mm og gitter type FG-1000. Således bliver den totale maskestørrelse 50 x 50 mm.

Gitteret indsvejses i rammen, som består af 25 x 25 x 25 x 2 mm U-profil, og kan galvaniseres eller pulverlakeres i alle RAL- farver.

I forbindelse med rød SKAFOR-klasse, monteres FG-Barcelona indvendigt med øskner og hængelåse der bør være godkendte, eller med skruer direkte gennem emnet for hver 300 mm. Montage stederne skal altid dækkes med kroge beskyttere således at disse ikke kan opbrydes udefra.

FG-Barcelona er det absolut stærkeste gitter på markedet og er derfor velegnet til montage for vinduer i baglokaler, lagerlokaler etc. indeholdende ekstremt tyvetækkelige varer.

På grund af gitterets kraftige kvalitet, fungerer det udmærket som port eller dør evt. med indbygget låsekasse.

Beregn prisen på det ønskede gitter. Skriv hvor stort gitteret skal være. Alle priser er excl. moms og opsætning, og med forbehold for fejl

bredde i mm højde i mm pris kr.
Anslået montage Sjælland 2065 kr. første gitter, herefter 1095 pr. gitter

Beskrivelse:
Rullejalousi udført med samleprofiler af massiv aluminium. Lodrette profiler ligeledes af aluminium 2 mm tykke og 76 mm høje. Alle aluminiums delene leveres som standard natureloxeret, men kan eloxeres i mange nuancer.

Føreskinner i aluminium, der også anvendes som ramme når der er tale om et fast Jalousi, fastgøres for hver 300 mm. Føreskinnerne kan leveres ab fa. i 7,6 m længder og måler 90 x 40 mm, samt 70 x 40 mm.

Gitteret føres enten af en motor indbygget i valserøret eller af en manuel udveksling. I forbindelse med rød SKAFOR-klasse skal gitteret føres af en motor og jalousiet kan således betjenes via en nøglekontakt med Ruko cylindre eller et kodetastatur og motorlåses forsvarligt.

Beregn prisen på det ønskede gitter. Indtast ønsket bredde (1000-7500 mm) og højde (1000-4000 mm) og klik i prisfelt for beregning. Alle priser er excl. moms og opsætning, og med forbehold for fejl.


Bredde: mm. , højde: mm.
, pris: kr.
Kodelås: tillæg 2275 kr.
Anslået montage pris Sjælland 1940 kr. - 2940 kr.

Klik på en kategori, for at få flere informationer.

          
       
   

Stempelbutikken | ACTIV låse og alarm aps | ACTIV-Låseservice